Attackerades av knivman på gata

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/d5e438f3-5611-4c6f-b8d5-c83fb911b446?fit=crop&format=auto&h=550&q=50&w=1600&s=848fba422379498be072b0d3c7c81340724147d4

Adam Linard överfallen av kramande man

Adam Linard.
Adam Linard.

Adam Linard, 26, misshandlades av en man med kniv.

”Paradise hotel”-profilen och artisten blev slagen och knivhotad av en man som först ville kramas.

– Jag har en ganska rejäl fläskläpp, säger han.

På sin Instagram visar Adam Linard, 26, visar upp ett sår på insidan av läppen och berättar om den hemska upplevelsen som inträffade natten mellan lördag och söndag.

”Var försiktiga, han försökte hugga mig. Han är på fri fot. Tur man är snabb,” har han skrivit till videoklippet på sin Instagram story där han förklarar vad som hänt.

– En kille försökte krama mig, han ville krama mig, och sedan slog han mig i huvudet och drog kniv mot mig. Var försiktiga där ute, säger Adam Linard, som släpper musik som Lil Gemi.

Jagades med kniv

Adam Linard har varit med i ”Paradise hotel” två gånger, 2019 och 2020. Under förra våren slutade han på en andraplats i realityserien tillsammans med Sara Selander. När Aftonbladet når honom över telefon berättar han om hur två personer hade klivit av på samma busshållsplats som honom och hans flickvän. En av männen ropade efter honom och bad om att få en kram.

– Snäll som jag är, eller blåögd kanske, gav jag honom en kram och precis efter så slog han mig i huvudet. Jag bara: ”Va fan sysslar han med” och då började han rota i byxlinningen efter något så då sprang jag, säger han.

Adam Linard berättar hur han lyckas larma polisen samtidigt som han blev jagad av mannen med kniv. För att mannen inte ska hinna försvinna innan polisen kommer till platsen saktar han in stegen och låter honom komma närmare och när en polisbil väl kommer tacklar Adam Linard omkull mannen.

– Men då hade han inte kniven längre så den måste han ha slängt.

Kände inte igen

Hur mår du nu?

– Jag är lite omtumlad men det är bra. Jag har en ganska rejäl fläskläpp och den blir bara mer och mer blå, säger han och skrattar lite.

Adam Linard säger att han varken kände igen mannen som jagat efter honom eller hans kompis sedan tidigare.

– Jag ringde dagen efter och då sa polisen att han hade fått sova ruset av sig men att de släppt honom. Jag är glad att jag var kvar så de fick fast honom för nu kanske det händer något med ärendet och han kan bli dömd.

Polisen rapporterar på sin sajt att en man i 30-årsåldern anmält en misshandel av en okänd gärningsperson i Helsingborg strax efter midnatt natten till söndagen.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN

Aftonbladet Nöje RSS

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/bGLgpA/ph-profilen-attackerad-av-knivman-folk-ar-helt-sjuka-i-huvudet

 

Lämna ett svar