”En tankeställare att bryta käken”

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/d1e6e3c0-8c69-432b-8782-f0dba096aab9?fit=crop&format=auto&h=550&q=50&w=1500&s=07c3bb3a424abe6a41dc461566ef314a45b72f68

Tv-profilen om kärleken, hälsan och ”Svenska powerkvinnor”

Snart har hon varit tillsammans med sambon Korosh i sju år.

Men ”Svenska powerkvinnor”-aktuella Laila Bagge tycker inte att glöden har falnat.

– Jag är chockad över att jag fortfarande är så kär.

Du är med i ”Svenska powerkvinnor”, hur känns det?

– Det känns väldigt roligt och det är kul att vi äntligen har rott det här i land. Det var min idé från början och jag kontaktade TV3 och frågade om de var intresserade att göra ett sådant program. Sedan har vi utvecklat det ihop men jag sa att jag inte gör det utan Camilla Läckberg. Jag tjatade på henne i fem år till slut sa hon äntligen ja.

Hur kom du på idéen från första början?

– Jag kände att jag gärna skulle vilja se ett program där man följer kvinnor i sin karriär men också i olika åldrar så man får ett bredare perspektiv. Men Camilla var så viktig för mig, och när hon kände att idéen var bra men att hon inte hade tid så kände jag att jag hellre väntade. Så då gjorde jag ”Lailaland” istället.

Laila Bagge.

Vad är en powerkvinna för dig?

– Det är en styrka man har och man behöver varken vara rik och känd. Det är så många kvinnor i dagens samhälle som inte vågar leva de liv som de egentligen vill leva. Man ska skita i vad andra tycker och gå sin egen väg. Man ska också våga misslyckas.

Finns det exempel då du själv misslyckats?

– Jag har misslyckats massor med gånger. Kärleken är ett exempel, jag har ju varit gift två gånger så där har jag ju misslyckats. Jag har också misslyckats i bolag som har fått stänga ner.

Du svimmade förra året och bröt käken vilket du trodde berodde på vätskebrist. Dricker du vatten idag?

– Ja, det gör jag. Efter det där hände så fick jag en speciell app installerad på min telefon och så fort den plingar till så dricker jag vatten. Jag fick verkligen en tankeställare när jag bröt käken. Det kunde ju ha gått mycket värre. 

Kristina ”Keyyo” Petrushina, Antonija Mandir, Mouna Esmaeilzadeh, Laila Bagge och Camilla Läckberg.

Håller sambon Korosh extra koll på dig nu?

– Han frågar alltid om jag har druckit vatten. Det gör både han och barnen. De har sagt att jag inte längre kan ifrågasätta dem och bli irriterad, den rätten har jag förbrukat. Men jag har inte svimmat sedan dess.

På tal om Korosh, hur länge har ni hängt ihop nu?

– I november så blir det sju år. Det känns superbra och jag är förvånad och chockad över att jag fortfarande är så kär. Jag trodde det skulle gå över och bli vardag, men så har det inte blivit. 

Hur ser fredagsmyset ut hos hemma hos er?

– Det är massa chips och olika dippsåser. Det är också stora mängder godis. Både jag och Korosh älskar salt och surt godis. Men vi talar nästan fem kilo godis, vi handlar oftast alldeles för mycket. Men vi har faktiskt också lite grönsaker som vi kan doppa i dipp.

Korosh Kananian och Laila Bagge.

Laila Bagge.
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN

Aftonbladet Nöje RSS

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/pWnP3X/laila-bagge-fick-en-tankestallare-nar-jag-brot-kaken

 

Lämna ett svar