Uppgifter: Då släpps Airpods 3

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Apple kommer att presentera sina nya trådlösa hörlurar i samband med lanseringen av nya Macbook Pro, enligt en ny läcka. Samtidigt väntas en prishöjning.

Artikeln har uppdaterats.

Det var många som väntade sig att Apple skulle släppa nya Airpods i samband med lanseringen av Iphone 13. Så blev inte fallet, men rykteskarusellen har snurrat igång igen.

Häromdagen bjöd Apple in till ett nytt lanseringsevent den 19 oktober, där företaget väntas presentera nya modeller av Macbook Pro. Men kanske blir det också nya hörlurar?

En hittills träffsäker kinesisk läckare som går under namnet Pandaisbald uppger åtminstone att så är fallet, skriver Macrumours. Om du är på jakt efter nya Airpods bör du med andra ord vänta åtminstone en vecka till.

Dyrare än tidigare

Den tredje generationens Airpods blir förmodligen snäppet dyrare, enligt en rapport från den Apple-specialiserade analytikern Ming-Chi Kuo som 9to5Mac tagit del av.

Den som vill ha billigare trådlösa hörlurar från Apple får istället köpa ett par Airpods 2. De kommer nämligen att fortsätta tillverkas och säljas, enligt analytikern. Möjligen får de även en prissänkning.

Läs mer: Copyswede i förhandling om kassettskatt på smarta klockor

Ny design

Tidigare rykten gör gällande att Airpods 3 kommer att få en design som påminner mer om Airpods Pro, med kortare skaft. De kommer däremot troligen inte få någon aktiv brusreducering.

Laddfodralet till Airpods 3 uppges vidare få runt 20 procent större batteri, och trådlös laddning, som i dag kostar extra, blir standard, enligt läckaren Pineleaks. Batteriet i själva hörlurarna sägs vara ungefär lika stort som på Airpods 2. 

Ljudkvaliteten ska vara ungefär densamma som hos föregångaren, men med bättre bas. 

Läs mer: Det här vet vi om Iphone 14 – släpps 2022

Ny teknik RSS

https://www.nyteknik.se/popularteknik/uppgifter-da-slapps-airpods-3-7020488

Lämna ett svar