Utspelet: Vill bli ihop med ex-frun

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/cab0a6f1-d52c-4a5f-9905-22e37bba5f64?fit=crop&format=auto&h=559&q=50&w=1500&s=4c11ee6367e23c3dc76f39412896b3db9bf51977

Öppnade plötsligt upp om äktenskapet

Kanye West vill bli tillsammans med Kim Kardashian igen.

Det berättade superstjärnan plötsligt under ett Thanksgiving-tal.

– Gud vill se att vi kan bli försonade i alla relationer, säger han.

När Kanye West, 44, deltog i ett Thanksgiving-evenemang i Los Angeles i USA höll han ett tal om att han och exfrun Kim Kardashian, 41, skulle hitta tillbaka till varandra och att han ”behövde komma hem”.

– Gud vill se att vi kan bli försonade i alla relationer. Vi har gjort misstag. Jag har gjort misstag. Jag har offentligt gjort saker som inte var acceptabla som make, säger han i en video som Page Six har publicerat.

Kanye West och Kim Kardashian 2012.

Han fortsatte med att säga att tv-bolagen E News och Hulu och Disney, där Kardashian-familjens dokusåpor sänds, inte skulle få ”skriva berättelsen” om hans familj och att han är ”prästen” i sitt eget hem.

– Jag måste vara bredvid mina barn så mycket som möjligt. Så när jag är utanför huset har jag ett hus precis bredvid huset. Jag gör allt för att vara precis bredvid situationen, säger han och fortsätter:

– Men jag behöver komma hem.

Kanye West.

”Gud för samman Kimye”

Han sa också under talet att när ”Gud för samman Kimye” kommer det att finnas ”miljontals familjer” som kommer att inspireras och se att man kan övervinna en separation.

Kimye är smeknamnet exparet fick i Hollywood när de blev ett par.

Ryktas dejta en annan

Kanye West tal kommer samtidigt som Kim Kardashian ryktas dejta skådespelaren och komikern Pete Davidson, 28, som realitystjärnan och entreprenören fotograferats hand i hand med flera gånger de senaste veckorna.

Pete Davidson och Kim Kardashian ryktas dejta.

Kim Kardashian och Kanye West gick skilda vägar i feburari efter nästan sju års äktenskap. De har fyra barn tillsammans; North, 8, Saint, 5, Chicago, 3, och Psalm, 2.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN

Aftonbladet Nöje RSS

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/k6BKLX/kanye-wests-nya-utspel-efter-skilsmassan-fran-kim-kardashian-har-gjo

 

Lämna ett svar