Utrikesminister Ann Linde till Estland

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Publicerad

Utrikesminister Ann Linde reser till Tallinn, Estland, den 7 september för att tillsammans med Estlands utrikesminister Urmas Reinsalu delta vid presentationen av slutsatserna i studien Estonian-Swedish Visionary Report.

Estonian-Swedish Visionary Report är en framåtblickande studie om de bilaterala relationerna mellan Sverige och Estland, som utrikesminister Linde respektive Reinsalu tillsammans tagit initiativ. Rapporten har författats av Pär Nuder och professor Raul Eamets.

I samband med besöket hålls också bilaterala överläggningar om bland annat Rysslands aggression mot Ukraina och Nato.

Presskontakt

Regeringen RSS

https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2022/09/utrikesminister-ann-linde-till-estland/