Skådespelaren om bebislyckan

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/93ab54af-a6ac-49c8-a6bc-0503c10dbd9b?fit=crop&format=auto&h=607&q=50&w=1600&s=80b7e1331f43d3a2898b3f6a28ce83510d5e3634

Skådespelaren har fått sitt andra barn

Susanne Thorson har blivit mamma igen.

Till Aftonbladet skriver ”Jönssonligan”-stjärnan om lyckan och att det blev en liten pojke.

”Det känns väldigt fint och vi njuter av att vara igensnöade”.

Susanne Thorson, 41, är känd från bland annat filmerna ”En gång i Phuket” och ”Jönssonligan – den perfekta stöten”. Hon gör också regidebut med tv-serien ”Leva life” som har premiär på Viaplay i början av nästa år.

I samband med Kristallengalan i september kunde Aftonbladet berätta att hon var gravid och nyligen blev hon mamma för andra gången.

För ett par dagar sedan skrev Susanne Thorson i ett inlägg på Instagram ”Lycka” följt av ett hjärta till en bild där hon håller om den nyfödda.

När Aftonbladet når Susanne Thorson berättar hon mer om lyckan.

”Det känns väldigt fint och vi njuter av att vara igensnöade, om man säger så. Allt gick bra, vi blev så omhändertagna och personalen på BB Stockholm var fantastiska. En liten pojke blev det. Han var 52 centimeter lång och vägde cirka 3,7 kilo”, skriver hon i ett meddelande.

Susanne Thorson
Susanne Thorson

Susanne Thorson har sedan tidigare en dotter på sex år med regissören Alain Darborg och i höstas berättade hon för Aftonbladet att pappan till sonen heter Magnus, även han regissör, och att de hade levt tillsammans i fem år.

Då berättade hon också om graviditeten och projektet med ”Leva life”.

– Graviditeten är ganska långt gången, det blir en sen höstbebis. Jag har mått väldigt bra. Jag har regisserat min första tv-serie under graviditeten. Vi håller precis på och klipper. Det är en serie för FLX och Viaplay som heter ”Leva life”. Den handlar om en tjej som är 24 år och som vill leva livet, men får en cancertumör som är lika stor som en handboll. Hur man möter det i en ålder där alla ska ut och flyga och man har allt framför sig. Det är ett ungt vuxen-drama.

Susanne Thorson har godkänt att Aftonbladet publicerar bilden från hennes Instagram.
Susanne Thorson har godkänt att Aftonbladet publicerar bilden från hennes Instagram.

Aftonbladet Nöje RSS

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Xb9bl7/skadespelaren-susanne-thorson-har-fatt-sitt-andra-barn